Föreläsningar, workshops, kurser

Är du eller ditt företag/din förening intresserad av att anlita mig som föreläsare?

På ett lättillgängligt sätt förmedlar jag kunskap om hälsa och friskvård. Här är några exempel på olika föreläsningar som jag erbjuder:

Snabbföreläsning 25 minuter
Perfekt i personalrummet vid lunch, som paus i personalmötet, eller vid en fikapaus. Hur nyttig är din matlåda? Matkoma, hjärndimma och sötsug. Det dolda sockret. Vi samtalar och har en kort frågestund.

Föreläsning tema mat 60 minuter
Om kost och prestation, vad är bra mat – kolhydrater, fett, protein. Varför behöver vi äta. Mat och dygnsrytm. Uppiggande, koncentrationshöjande mat vs tvärtom. Med mera.

Föreläsning tema motion 60 minuter
Om motion och prestation. Träning och välmående. ”Jag har inte tid att träna.” Hur mycket kostar stillasittande för individen och för företaget? Pausgympa. Med mera.

Föreläsning tema motion + mat, 2 tillfällen à 60 minuter eller 1 tillfälle 120 minuter inkl. paus

Viktminskning i grupp, 5 träffar à 1 timme, 5 veckor
Vi lär oss om vad maten består av och vad kroppen behöver för att må bra. Om människors förhållande till mat, matens psykologiska och sociala funktioner. Handlar det bara om självdisciplin? Hur stor del bidrar motion och träning med? Vad är en kalori? Kolhydrater, protein, fett. Olika tallriksmodeller och dieter samt mycket mer.

Kontakta mig för mer information eller om du har särskilda önskemål på via e-post info@cmhalsa.se.